Yrityksille

Tervetuloa! Isot ja Pienet asiakkaat

Tilamyynti on lähes aina auki ja puhelinsoiton päässä. Isommat tilaukset luonnollisesti myös kirjallisesti. Meillä käy kortti ja käteinen ja kaikki hinnat siältävät arvonlisäveron. Toimitukset eteläsuomeen Järvenpään kautta pitkin vuotta (vain korttimaksu).

Otathan yhteyttä ennen tilalle menoa! Kaikki tilalla liikkuminen pitää olla valvottua myös tautiriskin takia. Tarha-aluetta ympäröi myös vahva kaksinkertainen sähkösuojaus, joten emme ole kotieläinpiha!

Toivomme erityisesti lisää laadukasta erikoislihaa toivovia yritysasiakakaita! Olemme saaneet mahtavan hyviä, isojakin vakituisia yritysasiakkaita ja toivomme niitä lisää. Eritysesti yritykset jotka panostavat laadukkaasen liike/joululahjaan ovat tervetulleita!

Toivomme liikelahjatilausten tilaamista teurastusaikataulujen ja määrän sekä jalostuksen sovittamiseksi jo useita kk. aikaisemmin ja varautumisen ajoissa jouluun. Joulukinkut pitää meiltä varata jo syys-lokakuussa, koska teurastamme vain tilausten mukaan, muuten jää ilman. Samoin jalostetuille tuotteille sekä palveille, kasslereille ja erik.makkaroille vaaditaan tilausaikaa, varsinkin kesäaikaan. Kaikki lihatuotteet ovat valvotusti pakasteena (myyntiaika 1v.), paitsi säilykkeet. Kylmäkuljetusmahdollisuus.